Over Less Energy

Cart

Cart is empty.

Less Energy produceert een groot gedeelte van haar verlichtingsproducten onder private label (OEM) naast kwalitatieve projectverlichting in de vorm van in- en opbouw armaturen, downlights en spots, hebben we inmiddels ook een naam opgebouwd met LED Specials en Maatwerk oplossingen.


Less Energy Specials

LED verlichting bedoeld voor een specifieke toepassing waarbij de omgevingsinvloeden vragen om hoge prestaties. De verlichting die onder onze special productgroep vallen zijn in basis niet ontwikkeld voor multifunctionele toepasbaarheid. Het ontwerp, materialen, coating, elektrotechnische componenten en afscherming zijn samengesteld om aan de hoge eisen te voldoen waarvoor de verlichting ontwikkeld is. De verlichting wordt optioneel uitgerust met lichtmanagement. Dat maakt het mogelijk om met geprogrammeerde protocollen te verlichten op basis van lichtintensiteit, volgens een geldende lichtniveau norm, of op basis van een tijd gestuurde cyclus. Door installatie van LED special verlichting zijn onderhoud- en vervangingskosten voor jaren zeer beperkt.


LED Maatwerk

Less Energy maakt voor opdrachtgevers maatwerk verlichtingsconfiguraties passend in een bestaand verlichtingsarmatuur of eindproduct. Wij denken mee en adviseren met het integreren van verlichting in het ontwerp, de toepassing en het gebruikersgemak. Bij de productselectie houden wij rekening met de prestaties, omgeving en toepassing waarvoor de verlichting bedoeld is. In de engineeringsfase nemen we licht, thermische en installatietechnische eigenschappen mee in onze configuratie. Onze eindproducten proberen we zoveel mogelijk prefab en stekerbaar aan te leveren.